Інформація
Пошук

Ходунки Chicco 123 жовтий (79415.51)

Виробник: Chicco (Чіко)
Код товару: 9645-29
2 712 грн.

  • Немає в наявності


Наші переваги
Доставка

Доставка

Дніпро: безкоштовно при покупці >5000грн. По Україні: Будь-яким зручним для Вас перевізником.

Оплата

Оплата

Готівкою: при отриманні Безготівкою: пластиковою карткою онлайн через систему Приват Банку – Liqpay

Гарантії

Гарантії

Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Офіційна гарантія від виробника.

Ходунки Chicco 123 жовтий (79415.51) це функціональний дитячий центр активності, який підійде Вашій дитині з 6-ти місяців і стане в нагоді малюку до його трирічного віку. Chicco 123 допомагають малюку розвивати рівновагу та координацію рухів, також чудово сприяють розвитку зорових, тактильних та слухових почуттів. З таким мультифункціональним предметом, як Chicco 123 Ваш малюк на кожному етапі розвитку буде впізнавати для себе нове та цікаве.

Особливість ходунків Chicco 123 на кожному етапі розвитку дитини:

1. 6-12 місяців центр активності (ходунки) використовуються як ходунки і допомагають маленькій дитині розвивати координацію рухів та утримувати рівновагу. Для цього Chicco ходунки оснащені зручним сидінням, яке може регулюватися по висоті в 2-х рівнях та коліщатка, які допомагають дитині пересуватися по кімнаті. Безпека під час активного катання гарантують стопери, вони зупиняють центр при зіткненні з порогом.

2. 12-24 місяці – центр Chicco перетворюється на предмет перших кроків малюка. Відчуваючи опору дитина впевнено зможе робити перші кроки без страху і почуття небезпеки, тим самим розвиваючи цікавість і спостережливість до навколишнього світу.

3. 18-36 місяців дитячий центр Чико відмінно знадобляться як машинка-толкатор, які допоможе малюку в розвитку координації рухів.

Ігрова інтерактивна панель включає музичні звуки, яскраві різнокольорові вогники та веселі іграшки, що розвивають. Ігрова панель може використовуватися як окрема музично-розвиваюча іграшка, достатньо її зняти та грати окремо від дитячого центру.

Вага ходунків Чико-7,5 кг

Розмір - 68\50\75 см

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Мітки: Ходунки, Chicco (Чіко)