Інформація
Пошук

Ліжко Наталка ОТМО маятник, відкидний бік (у коробці) вільха темна

Виробник: Наталка
Код товару: 31243-37
2 629 грн.

  • Немає в наявності


Наші переваги
Доставка

Доставка

Дніпро: безкоштовно при покупці >5000грн. По Україні: Будь-яким зручним для Вас перевізником.

Оплата

Оплата

Готівкою: при отриманні Безготівкою: пластиковою карткою онлайн через систему Приват Банку – Liqpay

Гарантії

Гарантії

Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Офіційна гарантія від виробника.

Модель "Наталка" з відкидною боковушкою та маятниковим механізмом для заколисування малюка проста, витончена та елегантна. Ліжечко виготовляється з деревини вільхи - натурального матеріалу, безпечного для здоров'я дитини. Лак, що використовується як покриття, виробляється з екологічно чистих компонентів, що не створюють шкідливих випарів та неприємного запаху. Він дозволяє збільшити термін служби дитячих меблів і підкреслити особливу красу фактури дерева.

Ліжечко "Наталка" забезпечує дитині міцний сон і гарне самопочуття. Маятниковий механізм звільняє маму від заколисування свого улюбленого чада на руках. Привести його в рух можна одним легким дотиком. Коли новонароджена дитина підросте і не потребуватиме заколисування, механізм надійно блокується за допомогою фіксатора. Рейкова класична конструкція ліжечка забезпечує хорошу циркуляцію повітря, що важливо для правильного розвитку маленького чоловічка. Дно може встановлюватись у 2-х положеннях. Глибина ліжечка збільшується зі зростанням малюка. Модель стійка, ергономічна та довговічна.

Головні особливості:

  • матеріал виготовлення - вільха,
  • відкидна бічна стінка,
  • регульоване рейкове днище,
  • маятниковий механізм гойдання (подовжній).

Конструкція ліжечка "Наталка" не має гострих виступів та кутів. Всі елементи, що кріплять і фіксують, безпечні і надійно заховані від малюка.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари